Om oss

A.W. Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB

I mer än ett sekel har vi på familjeföretaget A.W Jonaeson Bleck & Plåtslageri genomfört många framgångsrika uppdrag.

Vi fokuserar på kvalitetsservice och den senaste tekniken för att tillhandahålla kompletta lösningar för dina takbehov. Med generationer av plåtslagare inom vårt företag kan vi tillhandahålla helhets-lösningar som kombinerar erfarenhet med innovativt tänkande.

AW Jonaeson Bleck & Plåtslageri är ett familjeägt företag med en lång och stolt historia, som går tillbaka till år 1918 då plåtslagaren Viktor Jonæson grundade företaget. Våra plåtslagare har vart med och format branschen med sitt noggranna arbete och ärlig attityd. Vi strävar också efter att utveckla och behålla duktiga personer genom kontinuerlig utbildning och långsiktiga rekryteringar.

Vår miljömedvetenhet formar hela företaget. Vårt engagemang för miljö, kvalitet och människor gör oss till en pålitlig partner i branschen.

På A.W Jonaeson Bleck & Plåtslageri erbjuder vi helhetslösningar skräddarsydda efter dina och ditt taks behov. Vårt mål är att alltid ge våra kunder kvalitetsservice, kombinerat med vår erfarenhet och viljan att ligga i framkant med de senaste produkterna på marknaden. Vi är stolta över att ha betjänat många nöjda kunder med våra taktjänster i över ett sekel.

Vi tar hand om hela ditt tak, diskutera ditt nästa projekt med oss.

A.W. Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB

Besöksadress

Lyftkransvägen 7A

142 50 Skogås

Postadress

Brännkyrkagatan 49

118 22 Stockholm

Snabba länkar